Праг WESER ZERO

Mobirise

Описание на системата:

Тенденцията към безпрепятствени прагове на вратата е неудържима. Освен проблема със застаряването на населението и желанието да се живее у дома толкова дълго и колкото е възможно по-удобно, безпрепятстващите прагове на вратите сега са просто въпрос на комфорт. Входните врати, плъзгащите се врати и балконските врати трябва да бъдат лесни за преминаване, да не говорим за големите пречки за децата, възрастните хора, особено за тези които ползват инвалидни колички отпадат.

За обществени сгради, както и за апартаменти без бариери, има силно търсене, за да се избегнат ниските стъпки на вратата.

С новия праг GUTMANN WESER ZERO гледката на "препъващи се" хора принадлежи към миналото. Комбинацията от висококачествена система снижаваща пломба постига оптимално притискане. Праговата система се предлага в удобни за употреба комплекти. Всеки комплект включва и всички необходими аксесоари. WESER ZERO е безкрайно изменяема.

Активирайте свободата на творческите решения и задайте нови стандарти. Новият праг WESER ZERO съчетава мобилност, дизайн и комфорт.

100% без бариери

доказана водопропускливост (300 Pascal / 7A)

Лесни за използване комплекти

3 различни стандартни дължини, индивидуални за рязане

За дебелина на дървесината 78 мм и 88 мм

Също така за отварящи се навън врати

Обновяване и ново строителство